понедељак, 24. фебруар 2014.

Zemlja ludaka ajvara i starleta

Pored silnih bomardovanja nagim ženskim telima u svim varijantama, oblicima i pozama, što u "kupatilo izdanju", što profi, ljudsko oko već naviknuto na žensku, sada svima poznatu, anatomiju sa primesama ginekologije, danas na internetu uz jutarnju kafu, naletoh na jedan video klip sa popularnom nam sad starletom u kome ona (valjda u marketinške svrhe) uz neko otežano disanje i rastezanje promovise neku picu "Oro" (?!)
'Aj što doživeh transfer blama, al' što mi život beše ugrožen jer mi deo ispijene kafe dospe do dušnika (srecćom izbacih ga na nos).
I kako onda da dostupnost heroina ne obitava po ulicama i školama i to po jeftinoj ceni?!
Posegnuh za sedativom,'al NE! Većinski deo naše nacije opstaje na ovakvim i sličnim hemijama. Naprosto, mozak im je samo tražio odbrambeni mehanizam od gluposti.
Ažurnost medicinske službe je, kada mukotrpno uspete da dodjete do specijaliste, u dilu sa farmakolozima, za sopstveni profit, prepisuje baš to, i bole ga ono za VAS. Jer vi ste samo jedna kolateralna šteta i nus pojava. A gde je savet, priča, posvećenost, prevencija...? I sama sam pokušala da se dokopam stručnog saveta i mišljenja u par tezih životnih situacija, ali sam nailazila na odmahivanje rukom i " Devojko! Vidis li sa kakvim "slucajevima" mi radimo??"
Nažalost državne institucije ne poseduju psihoterapeutske usluge, a za privatni sektor vam je potrebno čitavo malo bogatstvo kako bi ste blejali u one uramljene dipolome po zidovima.
Životno iskustvo ne moze da se prenese i apsurdno je o tome polemisati, stoga osloni se na sebe... Sad ti!
Put ka uspehu je, zapravo, put ka duševnom miru. Cafe del mar,buddha bar, deep house i motika. Ako imate nekog rođaka sa sela (pod uslovom da nije prodao imanje i došao u Beograd), prijavite se za dobrovoljni rad. Pored vode i ovce imaju sedativno dejstvo :)
Niko vam neće reći od "stručnih" da treba da proverite gvozdje u krvi, jer manjak izaziva depresiju, kao i to da je B12 vitamin ima ključnu ulogu u normalnom funkcionisanju mozga. 
Sizofreniji je skloniji muski deo populacije, a depresiji zenski (mislim da mi je sasvim ok sa deprom ;)








Нема коментара:

Постави коментар