недеља, 23. фебруар 2014.

Kako zablistati u vreme predizborne kampanje

Svi praznici od vitalnog značaja su iza nas, zaključno sa 14. februarom, danom diskriminacije. U ovoj kampanji, priznaćete svi se osećamo pomalo euforično. Evo par trikova kako u istoj da zablistamo. 
Osmeh je neizostavni deo asortimana neophodnog za dobar stajling, zato nabacite ga.
Nije to tako teško.. Ako ste u kućnoj varijanti uključite vaše TV prijemnike, a ako se nadjete na ulici, obratite pažnju na prvi bilbord i osmeh je već tu.
Idite do obližnjeg kafea na neki espreso, a za one sa malo dubljim džepom postoje i kafe sa ukusima... Da ovaj blog ne bih sama pratila, ukoliko ostvarim dovoljan broj članova i pratioca, otkriću vam gde mozete pronaci kremu za lice koja čuda čini vašoj koži za svega 190,00. I zaista sprečava nastanak bora stečenih od ovog lagodnog života, a postoji čitav asortiman proizvoda namenjen za sve tipove kože, uključujući mleka i tonike. Za nevericu!
Višak kilograma.. hm... Probuši kašiku, a jedino kao pomagalo možes povremeno koristiti čaj od sene, peršuna i kukuruzne svile.
Nema zdravijeg sporta od brzog hoda, ko nije lenj. A pravilo je jedno: Ne odustaj (od sebe) ;)

4 коментара:

  1. Hvala Nato, podrska meni znaci onoliko koliko ce i svima vama znaciti koji me budete pratili... Poenta i svrha ovog bloga je "kako preziveti Srbiju" odnosno kako priustiti sebi ono sto nam je neophodno, ali i ono sto je manje potrebno i gde sve to pronaci ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Trudim se, takodje sam otvorena za sve vrste sugestija ili primedbi. Ucinimo nam zivot boljim, a zajedno mozemo mnogo togaa da promenimo :)

      Избриши