петак, 22. септембар 2017.

Psihoanaliza Srbije i globalizam na mala, oštećena vrata

U ime vašarske psihologije, instant rešenja i profitera nad sjebanim dušama, a u svrhu bustovanja ega i prikrivanja očitog očaja, komercijalizovanja psihe, jedno veliko BRAVO svim lajfkoučerima!




Da budem precizna, kako ne bih uvredila novu profi sortu - kouč trenerima. 
Uhvatila sam se za "koučiste" kao relevantne i izvorne rešavače problema svih životnih oblasti prosečnog čoveka uguranog u ovu paklenu gomilu globalističkog fundamentalizma.

"Lajferi" su preteča kvazihipnotizera, prajmhilista i svih ostalih koji poseduju magijske moći da vas, u neviđeno kratkom roku, postave na pofesionalnu poziciju od pijačara do ministra odbrane, da postanete fam fatal i da se muškom rodu na samu vašu senku diže.

Samo ponavljajte mantru po principu Kirbi mrežnog sistema uz motivacioni elan:

"Ja sam lepa, pametna i zahvalna na svemu što imam", "Misli pozitivno" i ostale lagane proste rečenice bez negacija.

E, sad, što ti duša krvari jer te i mediji i politička garnitura ubeđuje, u suštini, da si jedna obična slina koja nije kadra da egzistira sa mesečnom akontacijom, progutaj s osmehom, kako te "optimističari" ne bi svrstali u nepodobne, jer njihova je reč jača.

Nepodobnost jeste neuklapanje u kliše, jer o zaglupljivanju čovečanstva i stvaranju potrošačke mase ispisane su i prepričane mnoge Ane Karenjine, pa da ne dodajem.

Svi nasmejani kao na reklami za Telenor. Ta kvazi-blaženost je stanje uma koje cenim kod teleta koje jedem, ali ne kod sebe i svojih planetarnih srodnika.

Ponavljanje pozitivnih fraza pred ogledalom ne rešava probleme potrage za poslom kojeg nema, niti na prečac može da vrati izgubljene kuće, celokupni kapital i životnu ušteđevinu za stare dane, ali kod slomljenih ličnosti pruža iluziju svetlosti tunela udruženu sa bildingom autosugestije.

Da je svima šara na jagodici prsta jednaka, kao i zenica oka, i da postoji i jedan identična ljudska kopija, možda bi u načelu ovaj eksperiment i funkcionisao, ali kako nebo nalaže naše evidentne razlike nepercipiranja istog događaja na isti način, ovo može da ima aluziju da, recimo, neki potomci Musolinija, Hitlera i Mengela zapravo baš na tome i rade.

A sad, pljunite 3 glave po satu, kako bi ste dali podršku kloniranju sopstvenog uma, ali se osvrnite i dobro izaberite ko bi ste želeli biti, a da to niste vi.

I još jedno, vi pozitivisti, optimisti, kada jednom prsnete, nazad vraćanja nema...

Podela čovečanstva na sposobne i nespsobne jasna je, namenski osmišljena i nemilosrdna otkakao je rukovosdstvo nad zemaljskom kuglom pod diktaturom infiltriranom u veru i nadu koje su svakom pojednicu na ovoj pomenutoj kugli ili ploči neophodne za opstanak.

Sa srećom, Frojdu je odavno odzvonilo...

1 коментар: